На 12 януари разбрахме, че ден по-рано Меган Фокс и Machine

...
На 12 януари разбрахме, че ден по-рано Меган Фокс и Machine
Коментари Харесай

Меган Фокс има специален годежен пръстен

На 12 януари разбрахме, че ден по-рано Меган Фокс и Machine Gun Kelly са се сгодили. След прочувствената обява, с която актрисата разгласи новината в обществените мрежи, научихме повече и за годежния пръстен, който получи от обичания си.

Точно както връзката им за мнозина е необикновена, по този начин и бижуто, което към този момент краси безименния пръст, не е класическо. Machine Gun Kelly самичък е основал дизайна на пръстена с два скъпоценни камъка, тъй като е желал той да бъде като връзката им - единствен по рода.

Детайлен взор върху него виждаме от видео, което музикантът разгласява в своя профил. Пръстенът с изумруд и диамант е направен от бижутера Стивън Уебстър особено за Фокс.

" Знам, че традицията е за един камък ", казва Machine Gun Kelly и изяснява решението си да са два. Изумрудът е нейният рожден камък, а диамантът - неговият. Те са върху две линии, които се преплитат, събират се като две половини на една и съща душа, образувайки " неразбираемо сърце, каквато е нашата обич ".

Нямаме подозрение, че Фокс е харесала годежния си пръстен, защото неведнъж е признавала какъв брой харесва стила на половинката си, който постоянно наподобява " неповторим и необикновен ". А самата тя нееднократно се допитва до него за фешън препоръки, предава People.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР